top of page
Oser_10.jpg

13AOUT
interior design

Visuele kracht en formeel plezier

Margareth Fracas is afkomstig uit Parijs en gevestigd in Brussel. Sinds 2002 is zij interieurontwerpster. Zij werkt aan het herdefiniëren van de volumes van uw woningen met flexibiliteit dankzij haar scherp gevoel voor functionele indeling en ergonomie. Dit is een van haar grootste troeven: beheersing van oplossingen op maat, aangepaste opbergruimte, verborgen functionaliteiten, optimalisering van elke vierkante centimeter. 

Het werkproces van deze dynamische binnenhuisarchitecte, dat in de eerste plaats gebaseerd is op de dialoog met haar klanten, bestaat uit het tegemoetkomen aan de fundamentele behoeften van haar klanten en het begrijpen van de ruimte die moet worden omgevormd, om vervolgens alles in volume te vertalen met respect voor hun budget: projecten met duidelijke lijnen, vloeiende ruimtes met gecontroleerde creativiteit. 

Als resultaat van deze uitwisselingen stelt haar binnenhuisarchitectenbureau, 13AOUT, vindingrijke details voor, een geraffineerde durf, een zweem van speelse fantasie, zelfs poëzie, met behoud van de ergonomische en praktische geest die na het werk een onbetwistbare waarde toevoegt. Zo wordt bijvoorbeeld een trap geïntegreerd in een opbergruimte, wordt een kleur op een muur geïntensiveerd, wordt een onduidelijke hoek omgetoverd tot een functionele en moderne opbergruimte.

 

Een van de basisprincipes van deze binnenhuisarchitect is het gebruik van tijdloze materialen en een subtiel gebruik van kleur om de formele effecten te versterken. 

Als u uw huis of een bepaalde ruimte een nieuw leven wilt inblazen, zal 13AOUT interieur design een voorstel doen dat is aangepast aan uw behoeften en dat helderheid, moderniteit en functionaliteit zal brengen aan het project, met respect voor uw budget en uw specifieke behoeften. 

Flexibiliteit, nauwgezetheid bij de coördinatie en de opvolging van de werf, en vooral onverzettelijkheid wat de kwaliteit van de afwerkingen betreft, maken deel uit van de waarden die onze interventies sturen.

margareth-fracas-13aout-porte_edited.jpg
bottom of page